SJ Healthcare - шаблон joomla Окна

  

 CRITERII DE INTERNARE IN SPITAL

 

 Asistenţa medicală spitalicească se asigură cu respectarea următoarelor criterii de internare:

a) naştere;

b) urgenţe medico-chirurgicale şi situaţiile în care este pusă în pericol viaţa pacientului sau care au acest potenţial, ce necesită supraveghere medicală continuă;

c) boli cu potenţial endemo-epidemic care necesită izolare;

d) tratamentul bolnavilor psihic prevăzuţi la art. 105, 113 şi 114 din Codul penal şi în cazurile dispuse prin ordonanţă a procurorului pe timpul judecării sau urmăririi penale, care necesită izolare sau internare obligatorie;

e) diagnosticul şi tratamentul nu pot fi monitorizate în ambulatoriu.

 

 PLANIFICAREA INTERNARILOR PACIENTILOR CU AFECTIUNI CRONICE

 

      La nivelul fiecarei sectii si compartiment exista o evidenta a nr.de paturi dedicat urgentelor si a celor dedicate internarilor planificabile.

     Conf.Ord.1706/2007 privind organizarea si conducerea CPU, spitalul nostru avand in structura CPU asigura un procent de 5-10% din nr.total de paturi ale spitalului pentru internarea in regim de urgenta a pacientilor proveniti din CPU.

     Numarul paturilor libere care se asigura pentru internarea in regim de urgenta se anunta telefonic zilnic inclusiv in zilele de sambata si duminica si sarbatori legale pana la orele 12 de catre medicul de garda.Responsabilitatea asigurarii paturilor libere revine sefilor de sectie.

                           Numarul paturilor libere pentru internarea in regim de urgenta include si paturile de terapie intensiva cu capacitate de ventilatie

                          Planificarea internarilor pacientilor cu afectiuni cronice se face telefonic de catre medicul de familie, medicul specialist din ambulator.

                          Planificarea pacientului pentru consultatie se face la centrala telefonica a spitalului/cabinet de specialitate, pacientului aducandu-i-se la cunostinta data si ora programarii.

                          Pacientului i se solicita nr. de telefon in vederea anuntarii acestuia in cazul aparitiei unor situatii neprevazute ce impiedica consultul pacientului la data si ora stabilita.

 

Unde ne aflăm!

  • Adresa : Str. Padurarilor Nr.2, Lupeni, Hunedoara
  • Email : secretariat@spital-lupeni.ro
  • Telefon 1 : 0254560650 (RCS)
  • Telefon 2 : 0254560651 (RCS)
  • Telefon 3 : COMPARTIMENT PRIMIRE URGENTE : 0254560730
  • Fax : 0254560307

Centrul unic de apel pentru situatii de urgenta - 112 (Ambulanta, Pompieri, Politie, Jandarmi)

Localizare pe hartă